ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka moral buldu

Karşıyaka moral buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka moral buldu

7 maçlık galibiyet hasretiyle taraftarına korkulu rüya gördüren Karşıyaka, 1 puanla son sıradaki Kardemir Karabükspor'u 4-0 yenerek kendine geldi.

Sezon başında da ilk 4 hafta galibiyet alamadıktan sonra ilk 3 puanını gençlerle mücadele eden zayıf rakibini 4-0 yenerek alıp silkinen Karşıyaka, ikinci yarının ilk galibiyetini de Karabükspor önünde aynı skorla elde etti. Zirve ve Play-Off yarışının çok gerisine düştüğü grupta Karabükspor galibiyetiyle 26 puana ulaşan Karşıyaka, düşme hattıyla arasındaki 2 puanlık farkı korudu. Haftaya grubun güçlü ekiplerinden Orduspor 1967'ye konuk olacağı maç öncesi moral kazanan yeşil-kırmızılılarda transferin son günü Altınordu'dan kiralanan 21 yaşındaki stoper Aykut da Metin'in yokluğunda ilk 11'de görev yaptı. Aykut bu sezon daha önce 2'nci Lig'de Niğde Anadolu'ya kiralanmıştı.

Karşıyaka'da sezonun ilk yarısında kadronun banko isimlerinden olmasına rağmen hiç skor üretemeyen İhsan Furkan, ikinci yarının en golcü ismi oldu. Karabükspor'a gol atan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Furkan, son 4  maçta 3'üncü kez ağları sarstı. Yeşil-kırmızılılarda Karabük önünde tabelayı değiştiren isimlerden Samican bu sezon 4'üncü, Cenk 2'nci, Namık Barış ise ilk golünü attı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Tramvay hattı çalışmaları nedeniyle trafik akışında değişiklik
Sonraki Haber Konak’ta kaçak kesime ortak operasyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?