ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka MHP Teşkilatı’ndan Kent Ocakbaşı'nın isim ve logo değişikliğine sert tepki

Karşıyaka MHP Teşkilatı’ndan Kent Ocakbaşı'nın isim ve logo değişikliğine sert tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka MHP Teşkilatı’ndan Kent Ocakbaşı'nın isim ve logo değişikliğine sert tepki

Karşıyaka Belediyesi'nin iştiraki Kent AŞ bünyesinde bulunan Kent Ocakbaşı'nın isim ve logo değişikliğine sert bir tepki de MHP Karşıyaka ilçe Başkanı Akif Yılmaz'dan geldi.

Olayın hem komik, hem düşündürücü, hem de çok boyutlu düşünüldüğünde sinsi bir strateji barındırdığını anlatan Başkan Yılmaz, konunun elle tutulacak bir yanının olmadığını dile getirdi, Yılmaz, "Bugün CHP’nin uygulama ve söylemlerinin düzeltilmesi zahmetli çileye ve işkenceye dönüşmektedir. Öncelikle bu isim değişikliği Millet Bahçesi tabirinin kötü bir taklidi, bilinçsiz bir yerleştirmesi, güzel dilimiz Türkçeye ihanetin bariz göstergesidir. Bunun yanında, Türk Dil Kurumu'nun kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğunu iddia edenlerin İngilizce isim telaşına düşmeleri de ayrı bir garabettir" dedi.

Garabetlerin ikincisinin de mekânın logosunun şekli ve renkleri olduğunu vurgulayan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz,  "Kim ne derse desin logonun savunulacak bir tarafı yoktur. Çok zorlama ve amatör bir ruh ile terör destekçisi HDP’ye yeşil ışık yakma, sinyal gönderme, mesaj iletme telaşı açıktır. Bu mesajın HDP’nin kapatılmasının gündeme geldiği günlerde verilmesi de CHP’nin teröre ve HDP’ye açık desteğinin işaretidir. Bilindiği üzere Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, HDP’nin kapatılması gerektiğini sosyal medya hesabından bizzat açıklamış ve gerekçelerini sıralamıştır. Liderimizin ifadeleri ile açıklamaya çalışırsak: ' HDP, hangi milli meselede Türkiye’nin yanında durmuştur? Ne zaman diğer partilerle birlikte müşterek bir refleks göstermiştir? Düşmanın içimizdeki uzantısı ve kule gözcüsü olan bu sözde parti, hangi yaraya merhem olmuştur? Türkiye’nin kuyusunu kazan, millete ihanet eden, teröre yardım ve yataklığı aleni olan bu kokuşmuş oluşumun neresinde milli irade vardır? HDP, milletin vergilerinden oluşan hazine yardımlarının üzerine yatarak millete ihanet etmektedir. Üstelik aldığı paralar ihanet, mermi, şahadet olarak maalesef fatura edilmektedir. Bu, haksızlık, zulüm değil mi? Milletten geçinip, millete silah çekmek alçaklık sayılmayacak mı?" diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, HDP’nin kapatılmasını gündeme getirdiğinde CHP’den ses geldiğini, terör avukatlığına soyunduğunu, İP Genel Başkanı'nın da örtülü destek verdiğini, "Parti kapatmanın olumlu bir sonucu görülmedi" diyebildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: "Tam da bunlar yaşanırken böyle bir logo ile HDP’ye gönderme yapmak, mesaj vermek, teröre destek çıkmak, kökü dışarıda olan oluşumların ardından gitmek CHP’ye yakışan işlerdendir. CHP aldığı oyların diyetini mi ödemektedir. Türkiye dışından yönetilen ihanet şebekelerine şirin gözükmeye mi çalışmaktadır, bilinmez. Tek bildiğimiz CHP’nin bu huyunun değişmeyeceğidir. CHP’nin ve İP’in bu desteği ve tavırları karşısında bizim de duruşumuz nettir. Yine liderimizin ifadeleri ile söyleyelim: Zehirli haşeratla mücadele milli haysiyete muhteşem hizmettir. Bölücülükle mücadele istiklalimize onur verici destektir. Artık seçenek kalmamıştır: Ya terörizm ya temizlik, ya bölücülük ya da huzur. Her siyasi parti tarafını ve tercihini yapmalıdır. Terörle milli birlik ve kardeşlik arasında tarafsız bir alan yoktur."

Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle bitirdi: "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin geleceğini güvenceye alacak her adıma, her karara, her girişime, her çetin imtihana sonuna kadar vardır ve hazırdır. Gelin bu ateşi söndürelim, gelin bu devrana son verelim. Gelin bu hesabı soralım. Bu vesile ile CHP’nin logo üzerinden ihanetini bir kez daha kınıyor, bu yanlıştan acilen dönmesi gerektiğini kamuoyunun önünde açıkça dile getiriyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kubilay Koşusu bu yıl sanal ortamda
Sonraki Haber Kent AŞ'nin restoran logosuna eleştiri!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?