ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Meclisi gergin geçti...

Karşıyaka Meclisi gergin geçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Meclisi gergin geçti...

Karşıyaka Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkan Cemil Tugay’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda Kent A.Ş gerginliği yaşanırken Ak Partili Meclis üyeleri meclise Kent A.Ş ile ilgili soru önergesi verdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay soru önergesinin meclisin konusu olmadığını bu nedenle de gündeme almadığını söyledi. Konuyla ilgili bilgilerin Kent A.Ş'den alınabileceğini belirtti. 

Ak Partili Meclis Üyesi Adem Öztürk 100 gün değerlendirme toplantısını eleştirirken toplantıya davet edilmediklerinda duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Kent A.Ş ile ilgili soru önergelerini okurken cevap almak istediklerini söyleyen Öztürk "Kanunda bilgi edinme hakkı var ve siz bu maddeyi görmezden geldiniz. Lütfen bizim onurumuzu zedelemeyin" diye sözlerini sonlandırdı.

Başkan Tugay Öztürk'e "Soru önergesi olarak ilettiklerinizi mecliste açıkladınız. Ben bunun Kent A.Ş’nin  konusu olarak gördüğümü o nedenle gündeme almadığımı söyledim, ki başkan olarak buna hakkım var. Bu mecliste ve CHP’li  belediyelerde oluşturulmaya çalışan algıya paye vermek istemiyorum. İstediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.Sizin amacınız mecliste siyasi algı yaratmaksa doğru yapmıyorsunuz. Bilgi için önce ilgili kurum ve kişilere sorun oradan bilgi alamazsanız o zaman bana sorun. Size ve Karşıyaka halkına tüm samimiyetimle söylüyorum. Yapılan tüm atamalar teknik ve liyakate dayalıdır. Astronomik maaş alan kimse yok. Her şey Kent A.Ş’yi  düzeltmek için yapılıştır ve iyileşme göstermiştir. " cevabını verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İki yaka, bir mutfak
Sonraki Haber İyi Parti'li Berber'den Başkan Tugay'a tebrik ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?