ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka maçlarını Tire'de oynayacak

Karşıyaka maçlarını Tire'de oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka maçlarını Tire'de oynayacak

Yeni sezona hazırlanan Karşıyaka, sezonun ilk bölümündeki iç saha maçlarını oynamak için Tire'de karar kıldı.

Yeşil-kırmızılıların alternatif kalmadığı için son yıllarda iç saha maçlarını oynadığı İzmir Atatürk Stadı'na tribünlerinin çürük olduğu iddiasıyla  yeni sezon öncesi seyirci alınıp alınmayacağıyla ilgili belirsizlik sürerken, Karşıyaka yönetimi, Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'na gidip zeminin son durumuyla ilgili incelemelerde bulundu. Sezon öncesi 5 yıldır süren transfer yasağını açarak yeni takviyeleriyle şampiyonluk hedefleyen Kaf-Kaf, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir ayrı kaldığı taraftarlarıyla tribün desteğini daha fazla arkasına alacağı 15 bin kapasiteli statta buluşup yeni bir başlangıç yapmayı istiyor.

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Atatürk Stadı'nın tribünleriyle ilgili çıkacak karar ne olursa olsun ilk iç saha maçlarını farklı bir tesiste oynamak isteyen Karşıyaka, Türkiye Futbol Federasyonu'na henüz stat bildirimini yapmadı. TFF sitesinde Kaf-Kaf'ın 11 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da İçel İdmanyurdu'yla oynayacağı ilk iç saha maçı ve diğer maçların stadı bu nedenle yazılmadı. Tire Belediyesi'yle görüşüp onay almaya çalışacak Karşıyaka, iç saha maçlarını bu statta oynarsa İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden taraftarları için otobüs desteği talep edecek. Karşıyaka, inşaatı süren Alsancak Stadı açıldıktan sonra ise kasım ayından itibaren iç saha maçları için daha önce protokol yapılan Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'na taşınmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 3 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Kıyıdan Kıyıya Türkiye-Yunanistan Film Festivali büyük bir coşkuyla başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ligi Aliağa'da açacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?