ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kontenjan engeline takılıyor

Karşıyaka kontenjan engeline takılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kontenjan engeline takılıyor

Transfer yasağını kaldırarak kadrosuna kattığı 7 yeni futbolcuya lisans çıkarmaya çalışan TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekibi Karşıyaka, yeni takviyeler için kontenjan engeline takıldı.

Altyapı patentli oyuncuların kaldığı kadrosunu son 5 yıldır yasak nedeniyle takviye edemeyen, transfer tahtasını geçici olarak açarak alternatifli bir takım oluşturmaya çalışan Kaf-Kaf, statü sıkıntısını aşmaya çalışıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun TFF 3.Lig için ilan ettiği statüye göre takımlar 18 kişilik maç kadrolarına 25 yaş ve üzeri en fazla 10 futbolcu yazabiliyor.Daha önce 31 Aralık 1996 ve altı doğumlu Battal, Onur, Hakan Kuş, Mustafa Değirmenci, Arif ve Anıl'la yollarını ayıran yeşil kırmızılı takımda yeni transferlerle şimdiden 25 yaş üzeri 10 futbolcu bulunuyor. Karşıyaka'da mevcut kadrodan Mustafa Aşan 33, Cenk 31, Metin 28, Fatih 26, Harun 25 yaşında. Yeni transferlerden golcü Abdülkadir, sağ bek Ertuğrul, orta saha Samican ve kaleci Yusuf 28, forvet İhsan Furkan ise 26 yaşında. Transferde defans, orta saha ve golcü arayan Kaf-Kaf, genç futbolculara yönelecek. Karşıyaka 25 yaş üstü takviye yaparsa maç kadrosunda 10 kişilik kontenjan tamamlandıktan sonra her hafta bazı futbolcular tribüne çıkacak.

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ Naldöken’de STK temsilcileriyle buluştu
Sonraki Haber Halı sahadaki kavgada bir tutuklama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?