ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Kolektif’te Girişim Kampı’22 başladı

Karşıyaka Kolektif’te Girişim Kampı’22 başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kolektif’te Girişim Kampı’22 başladı

Bir yılı aşkın süredir çalışmalarına devam eden Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi’nin İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliği ile ikincisini düzenlediği “Girişim Kampı'22”nin açılış töreni gerçekleşti. Girişimcilik ekosisteminin değerli isimlerinin katılımı ile yapılan törende, Girişimcilik Merkezi’nin kuruluş yıl dönümü de kutlandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Kaya, Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi Sorumlusu Rafet Yacan, Karşıyaka Kolektif Girişimi Swatchloop Kurucu Ortağı Dr. Güneş Sayit ve ekosistem paydaşları; İzmir Bilim Park Müdürü Kayahan Dede, Originn Co-working Kurucu Ortağı Nazey Erdilek, Ege Teknopark Nüvege Kuluçka Merkezi Direktörü Anıl Baybura, İYTE Teknopark Atmosfer Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik Birim Koordinatörü Burak Köle ve Kuzey İzmir TEKMER Genel Müdürü Yener Mercanköşk, Karşıyaka Belediyesi meclis üyeleri ve paydaşların katıldığı Girişim Kampı’22’de Karşıyaka Belediye Bandosu Trio grubu eşliğinde müzik dinletisi de gerçekleştirildi. 

Törende konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay şunları kaydetti: "Girişimcilik Merkezimizi açtığımız günün üstünden bir yıl geçti. Zaman dediğimiz olgu ancak ve ancak onu doğru, tutarlı ve üretken yaşayanlar için anlamlıdır. Bugün ulaştığımız sonuçlar, bir yandan bu gerçeği kanıtlarken, bir yandan da gelecek için umut ve heyecan veriyor. Akademik açıdan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi gibi çok seçkin üniversitemizin, iş ve kurumsal deneyimleriyle paydaşlığını esirgemeyen uzmanlarımızın, belediyemiz bünyesinde yer alan arkadaşlarımızın ve elbette bu çabaya katılan değerli girişimcilerin oluşturduğu bu yapılanmanın kısa sürede aldığı yol, her türlü takdiri ve alkışı hak ediyor. Yaşar Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve belediyemiz iş birliğiyle kurulan TEKMER’e merkezimizden mezun bir girişimcimizin transfer olması da, bir başka sevincimiz olmuştur. Umuyor ve diliyorum ki, biz böyle güzel haberleri daha da çoğalarak alacak, esin ve cesaret kaynağı olmayı sürdüreceğiz. Yine hep birlikte başlattığımız “Karşıyaka Kolektif Girişim Kampı 22”nin bu umut ve dileklerimizi pekiştireceğine inanıyorum. Gösterilen ilgi, paydaşlık ve katılım için her birinize teşekkür ediyor, nice kuruluş yıl dönümlerini elde edilen sonuçların sevinciyle hep birlikte kutlamayı diliyorum.” 

Girişim Kampı 22’nin programı şöyle: 3 Mart Perşembe Melek Yatırımcı Paneli Geometri Melek, Şirket Ortağım, EGİAD Melekleri, Kültepe; 7 Mart Pazartesi İzmir’den Globale Girişimcilik Yolculuğu Melda Akın; 9 Mart Çarşamba Kurumsal Pazarlamada Yaratıcılığı Sürdürebilmek Mümkün mü? Pınar-Pazarlama Müdürü-Fevzi Gökaliler; 10 Mart Perşembe Bir Girişimcinin Başarılı Exit Hikayesi Murat Ihlamur; 16 Mart Çarşamba Girişimcilik Yolculuğunda Hukuki ve Mali Süreçler; Ali Akseki, Ali Özdemir; 17 Mart Perşembe Bigg ve KOSGEB Süreci, BİGG- Oğulcan Esmer, KOSGEB- Murat Ödemiş- Anadolive- Aysu Gürman; 23 Mart Çarşamba Yüksek Teknolojili Ürünlerin Dijitalleşmesi, Eldor-Hayrettin Çelikhisar. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi’nden çiftçiye arpa desteği
Sonraki Haber Ünlü piyanist Gülsin Onay’dan Karşıyaka'da öğrenciler yararına resital

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?