ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kent Konseyi yemekte buluştu...

Karşıyaka Kent Konseyi yemekte buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kent Konseyi yemekte buluştu...

Karşıyaka Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Kent Ocakbaşı Restaurant’ta düzenlenen yemekte buluştu.

Yemeğe Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu ve yürütme kurulu üyelerinin yanı sıra CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ve Karşıyaka Belediyesi Meclis üyesi Atilla Baysak’ta katıldı.

Gecede Selman Boyacıoğlu yaptığı konuşmada Karşıyaka Kent Konseyi’nin bir önceki Başkanı olan Mustafa Özuslu’dan devraldığı bayrağı daha yukarılara taşımak için yürütme kurulu üyeleriyle var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Kent Konseylerinin önemine değinen Boyacıoğlu ‘’Halkımız ve belediyemizle beraber daha yaşanabilir bir Karşıyaka için projeler üretip hayata geçirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Mustafa Özuslu ise Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine şu ana kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İnovasyon Ödülleri Sahiplerini Buldu…
Sonraki Haber Karşıyaka transferde ilk bombayı patlattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?