ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kayıpsız devam etmek istiyor...

Karşıyaka kayıpsız devam etmek istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kayıpsız devam etmek istiyor...

Karşıyaka'da Asbaşkan İlker Ergüllü, şampiyonluk hedeflerine kayıpsız devam etmek istediklerini belirtti.

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 1'inci Turu'nda Bergama Sportif'i konuk edip, ardından ligde üst üste yarıştaki önemli rakiplerinden Turgutlupor ve Batman Petrolspor'la karşılaşacak Kaf-Kaf'ta Ergüllü, "Yolumuza böyle devam etmek istiyoruz. Ligde önümüzde çok önemli iki karşılaşma var. Pazar günü taraftarımız önünde Turgutluspor ve ardından da Batman Petrolspor deplasmanına çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle Turgutluspor maçını kayıpsız geçip onun moral ve motivasyonu ile Batman'a gitmek istiyoruz. Ekibimiz her geçen anlamda daha da iyiye gidiyor" dedi.

Fatih Karagümrük'ten transfer edilen genç orta saha oyuncusu Efe Tatlı'nın Pazarspor maçında sakatlanmasına çok üzüldüklerini belirten Karşıyaka Asbaşkanı İlker Ergüllü, "Çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Geçmişte yaşadığı sakatlığı tekrar yaşadı. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve eskisinden daha iyi bir şekilde futbola döner" diye konuştu.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bulunan Karşıyaka Futbol Altyapı Tesisleri'nin tadilatına başladıklarını belirten İlker Ergüllü, "Altyapı tesislerimizi sıfırlamak için çalışmalara başladık. En kısa zamanda talidat sonuçlanacak. Altyapı merkezimizi kulübümüze yakışır bir hale getirmek için harekete geçtik" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Önceliğimiz İzmirlilerin can güvenliği
Sonraki Haber Gazeteci Doğan Prepol'un imza gününe büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?