ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka kaptanı ve Namık Barış'ı maça yetiştirmeye çalışıyor

Karşıyaka kaptanı ve Namık Barış'ı maça yetiştirmeye çalışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka kaptanı ve Namık Barış'ı maça yetiştirmeye çalışıyor

Lider İçel İdmanyurdu'nu ağırlayacak Karşıyaka, sakatlığı bulunan takım kaptanı Mustafa Aşan ve Namık Barış'ı maça yetiştirmeye çalışıyor.

Çapraz bağlarından ameliyat olan Burak'ın sezonu büyük oranda kapattığı yeşil-kırmızılılarda kasığındaki ağrıları nedeniyle Batman Petrolspor deplasmanında oyundan çıkıp hafta boyunca takımdan ayrı düz koşular yapan ön libero Mustafa Aşan ile Batman'da forma giyemeyen sağ kanat Namık Barış'ın durumları belirsizliğini koruyor. 

İki futbolcunun tedavilerinin sürdüğü ve net durumlarının maç saatinde belli olacağı öğrenildi. İçel İdmanyurdu önünde hata yapmak istemediklerini belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir eşikteyiz. Kazanıp zirveye daha da yaklaşmak istiyoruz. Sakat oyuncularımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Ancak sahada kim olursa olsun elinden gelinin en iyisini yapacağından hiç şüphem yok" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremzedelere istihdam desteği
Sonraki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem sonrası çalışmalarını değerlendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?