ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği'nde Aksoy güven tazeledi

Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği'nde Aksoy güven tazeledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği'nde Aksoy güven tazeledi

Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği genel kurulu üyelerin büyük bir bölümünün katılımıyla dernek binasında gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçimlere giren ve güven tazeleyen iş insanı Erden Aksoy ikinci kez başkanlığa seçildi.

İkinci kez seçilmenin haklı gururunu yaşadığını belirten Başkan Aksoy “Bu gurur bana yeter!” dedi. Dernek yönetimi ve üyeleriyle birlikte tam bir aile ortamı yaşadıklarını dile getiren Erden Aksoy, yönetime ve üyelere teşekkür etti. Yetiştirdikleri kanaryaların yarışmalarda derece aldıkça çok büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Başkan Aksoy, genel kurulda yönetime ve denetime seçilen arkadaşlarıyla birlikte uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
       
Erden Aksoy, başkanlığa yeniden seçilmesinin ardından kürsüye gelerek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gerçekten her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu onurlu göreve beni ikinci defa seçtiniz; biliyorsunuz ben ve sizler, ben olarak değil biz olarak hareket ediyoruz ve başarımızın anahtarı da bu olduğuna inanıyorum. Pandemi sonrası büyük bir deprem yaşadık, bu deprem hepimizi gerçekten çok derinden yaraladı. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Dernek olarak bizler de depremzede dostlarımıza destek olmak için bu çorbada bizimde tuzumuz olsun diye çok çalıştık ve bağışlar yaptık. Sosyal bir dernek olduğumuzu hep söyledik bundan sonra da böyle olacağız. Umuyor ve diliyorum ki memleketimiz bu ve buna benzer acılar felaketler bir daha yaşamasın.”
     
Dernek olarak Karşıyaka’nın adının, kanarya yetiştiriciliği alanında da Türkiye’de ve Dünya’da duyurmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını hatırlatan Başkan Erden Aksoy, herkesin birbirine destek olduğunu söyledi. Birlik olduğu sürece hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade eden Aksoy, “Her biriniz kendi alanlarınızda gerçekten bilinen kişilersiniz, iş yoğunluğunuzun çok olmasına rağmen gönül verdiğiniz kanarya yetiştiriciliğine de aynı oranda ciddi olarak eğiliyor ve ilgileniyorsunuz. Dernek başkanlığı görevimin yanı sıra federasyon yönetimine seçilmem ve orada halkla ilişkiler ve basın sekreteri olarak görev almaktan çok mutluyum. Biliyorum işim çok, bu işlerin hepsinden başarıyla birlikte çıkacağız bundan eminim” diye konuştu. 
 
Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Erden Aksoy, Başkan yardımcısı: Mert Önder Bulutsuz, Başkan yardımcısı: Levent Mevsim, Sayman: Hüseyin Altınışık, Genel sekreter: Alpaslan Algın, Genel sekreter yardımcısı: Recep Demirel, İbrahim Kokulu: Üye
Denetim Kurulu; Şeref Körk, İlker Akar, Zafer Ataş
Federasyon Delegeleri: Şeref Körk, Mert Önder Bulutsuz, Tamer Bekdemir

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da atalık tohum bereketi
Sonraki Haber Dünyaca ünlü karikatüristler İzmirliler için çizdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?