ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kanarya Severler Derneği Türkiye 4.'sü oldu

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği Türkiye 4.'sü oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kanarya Severler Derneği Türkiye 4.'sü oldu

Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştirenler Dernek üyeleri, Türkiye Kafes Kuşları Federasyonu’nun Kocaeli’nde gerçekleştirdiği 2019 yılı Türkiye final yarışmasında, değişik kategorilerde 41 birincilik, 23 ikincilik, 24 üçüncülük alarak, toplamda 88 madalya kazandı. Karşıyaka Kanarya Severler Derneği, bu başarıların ardından 386 puan toplayarak Türkiye 4’ncusu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye finallerinin haricinde bu gerçekleştirilen diğer yarışmalarda, Bursa Cumhurriyet Kupası'nı Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği kazandı. Antalya, Ankara, İstanbul enternasyonal yarışları sonucunda genel klasmanda da 6. olarak tamamlamıştı.

Dernek Başkanı Şeref Körk 2019 yılında gerçekleştirilen yarışlarla ilgili şunları söyledi:
"Dernek olarak her yıl üst sıralara çıkıyoruz. 2017 yılında Türkiye 15.cisi olmuştuk, geçen yıl 9.uncu bu yıl Türkiye 4.'sü olduk. Derneğimizde gerçekten Kanarya yetiştirmeye ve üretmeye gönül veren çok kaliteli arkadaşlarımız var. Üyelerimiz arasında, öğretim üyeleri, mali müşavirler, iş insanlar, yöneticiler, müzisyenler, emekçiler gerçekten çok değişik iş kollarında çalışan arkadaşlarımız var. Bunların tek amacı Karşıyaka’mıza yakışır şekilde başarı elde etmek onun için çalışıyorlar.
Derneğimizin Başkan Yardımcısı Özge Gönenç bir bayan ve bin yetiştirici arasından Türkiye 7.cisi oldu. Yine derneğimizden Erden Aksoy, Özcan Güleryüz, Eşref Duman, Şerif Küçük, Ömer Aslan gibi yetiştiricilerimiz Türkiye'de İlk yüze arasına girdi.
 
Bu yıl gerçekten çok başarılı bir yarış dönemi geçirdik bu yıl için hedefimize ulaştık diyebiliriz. 
Şimdi Karşıyaka’mızın ismini biraz daha yukarılara çıkarmak için uğraş vereceğiz. Bizlerin esas hedefi Türkiye birincisi olmak Karşıyaka’mızın ismini ilk sıraya yazdırdığımız zaman hedefimize ulaşmış olacağız. Bütün Kanarya yetiştiricisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Dernek Başkan Yardımcılarından Erden Aksoy finallerle ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: "Bu sezon gerçekten çok rekabetçi ve çekişmeli bir sezon oldu. Dernek olarak her yıl üst sıralara tırmanarak Karşıyaka’mızın adını, tüm Türkiye’ye Kanarya yetiştiriciler merkezi olarak ezberletmek istiyoruz amacımız bu ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Geçen yıl Türkiye 9.cusu olarak sezonu kapattık bu sezon 4.cü olarak kapattık. İşimiz bundan sonra daha zor bu seviyelerin altına inmemek için daha çok mücadele edeceğiz. 2020 yılında ilk üç içerisinde yer almak için çalışmalarımızı ona göre yapacağız."   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karagöl'e taş ocağı yapılmaması için toplandılar
Sonraki Haber APİKAM’da ''İzmir Mutfağı'' söyleşisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?