ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, İstanbul'da galibiyet arıyor

Karşıyaka, İstanbul'da galibiyet arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, İstanbul'da galibiyet arıyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta Karşıyaka, yarın İstanbul'da Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

Tepecik Şenol Güneş Stadı'ndaki 90 dakikanın başlama düdüğü saat 14.00'te çalacak. Yeni transferiyle büyük umutlarla başladığı sezonun ilk haftalarında taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Karşıyaka, grubunda 8 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan toplayıp 10'un sırada kendisine yer buldu.

Yeşil-kırmızılıların Play-Off hattıyla arasında 3 puan, lider Fethiyespor'la arasında ise 9 puan fark var. Tepecikspor'un ise 9 puanı bulunuyor. Geçen sezon TFF 1'inci Lig'de Boluspor'u çalıştırdığı dönemden sarkan 2 maçlık cezası nedeniyle Ceyhanspor önünde olduğu gibi bu maçta da takımını tribünden idare edecek teknik direktör Ahmet Taşyürek, yine kazanıp ilk kez seri yakalamak istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik patron, zirve yarışından kopmamak için devre arasına kadar maksimum puanı almaları gerektiğini dile getirdi. Karşıyaka, ligde son olarak geçen sezonun ilk yarısında üst üste 2 galibiyet aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Korkmaz'dan Müdür Üngür'e ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka'da yasak bölgede avcılık yapan kişiye ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?