ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı'nı ağırlıyor

Karşıyaka, İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı'nı ağırlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı'nı ağırlıyor

Bu yıl ikinci kez, Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na hazırlanan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, turnuva öncesi ilk etap çalışmaları için Karşıyaka’ya geldi. Sıkı bir kamp dönemi geçiren milli sporcular Karşıyaka Belediyesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda hazırlıklarına başladı.

Bu yıl 12 Temmuz’da Brezilya’da başlayacak olan İşitme Engelliler Hentbol Dünya Şampiyonası’na, Türk Milli Takımı da katılacak. 2012’de Avrupa İkincisi, 2014’te Samsun’da Dünya İkincisi, 2017’de ise yine Samsun’da Olimpiyat Şampiyonu olan İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımı, 2018 Brezilya Dünya Şampiyonası hazırlıkları için İzmir’e geldi. İlk etap kamp hazırlıklarına Karşıyaka Belediyesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda başlayan Milli Sporcular gözünü bu kez Dünya Şampiyonluğu’na dikti.

62 günlük kamp sürecinin ardından, 22 sporcu ile teknik ve idari 6 kişilik kadrosuyla Brezilya’ya gidecek olan milli takım, Teknik Direktör Serdar Eler’in öncülüğünde, Dünya Şampiyonluğu için ter dökecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türk Milli Takımı, sadece futbolda değil, her branşta başarı ve şampiyonluk peşindedir. Bunun en iyi örneğini hentbolcularımızda görüyoruz. İşitme Engelliler Hentbol Milli Takımımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. En büyük arzumuz, Dünya Şampiyonluğu’nun ülkemize gelmesidir. Brezilya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip gurur kaynağımız olacaklarına inanıyor, tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar diliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Aksoy ile Karşıyaka nostaljisi
Sonraki Haber Karşıyaka PFDK'ye sevk edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?