ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ile Arapgir kardeş belediye oldu

Karşıyaka ile Arapgir kardeş belediye oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ile Arapgir kardeş belediye oldu

Karşıyaka Belediyesi ile Malatya'nın Arapgir Belediyesi arasında "kardeş belediye protokolü" imzalandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Arapgir ilçesini ziyaret etti. Ziyarette Arapgir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Türkiye'nin her bir karış toprağının her bir insanının kendileri için eş değer olduğunu belirten,Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise, "Bundan sonraki dönemde Malatya ile Malatya'nın ilçeleri ile Arapgir'le ortak neler yapabiliriz onu anlayabilmek için buraya geldim.Bundan sonra daha yakın olacağız ve güzel şeyler olacak. Zaman zaman belki bende sizleri Karşıyaka'da ağırlamak isteyeceğim.Herkesin bir birini sevdiği,saydığı memleketin her tarafına en iyi hizmetin götürüldüğü bir Türkiye'yi yaşayacağız dileğim temennim odur.Bende bu yolda çalışan bir belediye başkanı olarak sadece kendi ilimin ilçemin değil sizlerinde hizmetinde olduğumu söylemek için buraya geldim" şeklinde konuştu.

Kardeş belediyeciliğin önemine değinen Arapgir belediye Başkanı Cömertoğlu da, "Öncelikle ziyareti büyük bir kaynaşma ve fırsat olarak görüyoruz.Madde dediğimiz şey aslında insanın yaşantısı için geçerli olan bir araçtır.Diğer yandan insanı ayakta tutan manadır, gönüldür, sevdadır. Bizler yanı yöne bakıyoruz. CHP'nin ortaya koyduğu Türkiye'deki yerel yönetim iktidarı bu çalışmalarda daha da kökleşecek.Burada bizlere büyük görev düşüyor" diye konuştu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Temiz denizler İçin Mavişehir sahilini temizlediler
Sonraki Haber İyi Parti Karşıyaka, stat için imza kampanyası başlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?