ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atama

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atama

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle 23 Nisan 2020 tarihinde İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve getirilen Mustafa Özen ilk olarak biri şube müdürü olmak üzere 5 ilçenin müdürünü değiştirdi. Bunlardan birisi de Karşıyaka oldu.

Biri şube müdürü olmak üzere 5 ilçenin müdüründe değişikliğe giden İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Karşıyaka'da başarılı çalışmalarıyla büyük takdir toplayan ve özellikle yasakların olduğu dönemde ekibiyle denetlemelerdeki olağanüstü çaba sonucunda vatandaşlardan takdir toplayan Karşıyaka İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli'yi de görevden aldı. Yerine Veteriner Bülent Üngör'ü atadı. 

İl çapında yapılan görevlendirmeler kapsamında; Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Engin Altunoğlu, Kınık İlçe Müdürü Yıldırım Kavlak, Gaziemir İlçe Müdürü Mustafa Şahin, Karşıyaka İlçe Tarım Müdürü Bülent Üngür, Narlıdere İlçe Tarım Müdürü Sedat Üşme, Menderes İlçe Tarım Müdürü Oktay Sezgin olarak belirlendi.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Veteriner Hekim Bülent Üngör görevine başladı. İsmail Emetli'nin izne ayrıldığı ve emekliliğini isteyeceği öğrenildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 2 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka gençlere zam yapacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da evinde fenalaşan genç hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?