ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni binasına taşındı

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni binasına taşındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yeni binasına taşındı

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yeni binasına taşındı.

Taşınma ile ilgili Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür "Artık yeni adresimizde daha kaliteli hizmet vereceğiz. Göreve başlamamın 5. ayında mevcut hizmet binasının fiziki şartlarının yetersizliği nedeniyle, yoğun bir tempoda çalışarak Karşıyakamıza yakışan bir hizmet binasına taşındık. Bu süreçte Sayın Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır, İl Müdürümüz Sayın Mustafa Özen, İl Gençlik Spor Müdürü Murat Eskici, sevgili büyüğüm İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, desteğini esirgemeyen Müdürlerim ve beraber başarılı işlere imza atacağımız tüm personelime teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yen binası, Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü binası arkasında yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcu sayısı arttı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden kahvelere 500’er TL destek!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?