ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu Göreve Başladı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu Göreve Başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu Göreve Başladı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu Göreve Başladı,

Geçen hafta yapılan İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin rotasyonu sonucunda Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kadir Kadıoğlu göreve başladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin rotasyonu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nun Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Kadir Kadıoğlu Karşıyaka’ya atandı. 
1965 yılında Acıpayam doğumlu olan Kadıoğlu, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Yüksek öğrenimini 1985 yılında Ankara’da Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Sanat Eğitim Yüksekokulu’nda tamamlayarak öğretmenlik görevine başladı.
1992 yılında Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü Lisans eğitimini de tamamlayan Kadıoğlu, sırasıyla İzmir’in ilçelerinde yönetici kademelerinde görev aldı. Torbalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı, Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik   Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcılığından sonra 2014 yılından itibaren Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu, evli ve biri tıp doktoru, diğeri hukuk fakültesi öğrencisi 2 çocuk babasıdır.
(Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz)
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir ve huzurevi sakinleri çocuklara derman oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokey Karataş kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?