ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka ikinci devre hazırlıklarına başlıyor

Karşıyaka ikinci devre hazırlıklarına başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ikinci devre hazırlıklarına başlıyor

Sezonun ilk yarısını 21 puanla 11'inci sırada tamamlayıp alt sıralarda kalan Karşıyaka, ikinci devrenin hazırlıklarına yarın başlayacak.

Yılbaşına kadar Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde çalışacak Kaf-Kaf'ın ardından kampa gidip gitmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Kamp maliyetlerinin çok artması nedeniyle yeşil-kırmızılıların 16 Ocak'ta başlayacak ikinci yarıya tesislerinde hazırlanması bekleniyor.

Tesislerdeki antrenman sahasının zemini geçen haftalarda kış bakımından geçip hazır hale gelirken, fitness salonu da kullanıma hazır hale getirildi. Bir yandan tekrar kapalı olan transfer yasağını da açmaya çalışan Karşıyaka, ara dönemde kadrosunu takviye etmek için girişimlerini sürdürüyor. Okan Yılmaz'ı gözden çıkaran Kaf-Kaf'ta kadrodan elenecek isimler transferin durumuna göre netleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dondurucu soğuklarda evsizlere İzmir Büyükşehir Belediyesi kucak açıyor
Sonraki Haber Cihat Kora Anadolu Lisesi şampiyon oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?