ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka için acı kayıp! Nahit May'ı kaybettik...

Karşıyaka için acı kayıp! Nahit May'ı kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka için acı kayıp! Nahit May'ı kaybettik...

Karşıyaka Spor Kulübü'ne futbolcu ve yönetici olarak uzun yıllar hizmet veren Karşıyaka'nın tanınmış ailelerinden, kentin sembol ismi "Karşıyakalı Nahit" olarak tanınan iş adamı Nahit May vefat etti.

1954 doğumlu, 2 çocuk babası Nahit May formasını giydiği futbol takımında  Erol Özışıkçılar başkanlığında futbol şubesi sorumlusu, Gencer Koyuncuoğlu yönetiminde, yönetici,  Önder Baysoy ve  Özer Kırca başkanlığında asbaşkan olarak Karşıyaka Spor Kulübü'ne büyük hizmet veren, Çarşamba Grubunun kurucularından olan Nahit May'ın vefatı Karşıyaka başta olmak üzere iş ve spor çevrelerinde büyük üzüntü yarattı. Nahit May'ın cenazesi 29 Aralık 2021 Çarşamba günü, öğle namazında Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacak.

Nahit May'a Allah'tan rahmet, eşi, çocukları, torunları olmak üzere sevenleri ve Karşıyaka Spor Kulübü'ne başsağlığı dileriz. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de yeni yıl kutlamaları Feridun Düzağaç ile Kiraz'da başladı
Sonraki Haber Tony Taylor'un çocuğuna nüfus Karşıyaka'dan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?