ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim'den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Karşıyaka Halk Eğitim'den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nün İdari Kadrosu Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nu makamında ziyaret eden, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, Müdür Yardımcılarından Fidan Gül Sürekli ve Nuray Emekçi ziyaret sırasında kurumun son çalışmalarla ilgili bilgi de verdi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'na, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi'nde yapılan ve Tezhip Sanatı konseptinde tablo hediye eden Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO idari kadrosu Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'na ilgisi ve destekleri nedeniyle teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Menemen’de buluşuyor
Sonraki Haber İzmir'de tefeci operasyonu: 12 gözaltı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?