ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlara büyük imkân

Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlara büyük imkân

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlara büyük imkân

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Karşıyaka’da 2022 yılını Türk Kadını için eylem yılı ilan etti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, “Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi olarak 365 hanımefendiye işyeri açma fırsatı, 1095 hanımefendiye iş imkânı sağlayacağız. Mevcut projeler ve yeni oluşturacağımız projeler ile kolları sıvadık. Özellikle estetisyenlik, kuaförlük, tekstil ve alanları, takı tasarım, hastanelere sağlık elemanı vs gibi kurslara ağırlık verilecek. Özellikle de toplumun ihtiyaç duyduğu alanlar dikkate alınacaktır. Türk kadını güçlendikçe güçlü bir devlet olacağımıza inancımız tamdır. Onurlu bir yaşamı hak eden her kadınımıza fırsat verilmelidir. Biz de Karşıyaka Halk Eğitimi ailesi olarak çok yakında fırsatları sizlerin ayağına getireceğiz” dedi.
Korkmaz, “kadınlarımıza iş imkânı oluşturacak ve toplumda işsizim diyen her gencimize de bu fırsatlar sunulacaktır. Onurlu yaşam onurlu gelecek için el ele veriyoruz” diye sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Oryantiringde 2 birincilik, 1 ikincilik kazandı
Sonraki Haber Karşıyaka Ayaküstü Lezzetler Festivali başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?