ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim'den harika bir seminer...

Karşıyaka Halk Eğitim'den harika bir seminer...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den harika bir seminer...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü’nün eğitim semineri ve iki ünlü ismin verdiği panel büyük beğeni kazandı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda eğitim semineri ve panel sabahın erken saati olmasına karşın büyük ilgi gördü ve tüm yerler doldu. Müdürlük personeli ayakta kalanlara sandalye taşıdı.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından organize edilen Bostanlı Suat Taser Tiyatrosu'nda Dr. Özgür Bolat ve Doç. Dr. Esef Hakan Toytok tarafından peş peşe eğitim seminerleri verildi.
Dr. Özgür Bolat'ın "Mutlu ve başarılı çocuk yetiştireme" ve Doç. Dr. Esef Hakan Toytok'ın "Hibrit düşünme ve öğrenme" başlıklı semineri büyük ilgi gördü. Sık sık alkışlarla kesildi. İletişimin de kurulduğu seminerde zaman zaman espriler salonu kahkahaya boğdu.
Önemli konulara da değinilen ücretsiz seminer sonunda İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Kaleli ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından konuşmacılara çiçek takdim edildi. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz tüm katılımcılara teşekkür ederek, başarılı geçen günün her kese büyük yarar sağladığını söyledi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Wizmirnet ücretsiz internet 430 noktada
Sonraki Haber KİTVAK Koşusu'nu Dragon Fire kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?