ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı kutlama

Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı kutlama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı kutlama

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü görkemli törenle kutladı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz,, Müdür Yardımcıları, Öğretmenleri ve Kursiyerlerin katıldığı Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ndeki kutlama etkinliği büyük ilgi gördü.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Tarihe adını kazımış emekçi Türk Kadınlarımızı bu özel günde bir kez daha andık. Tüm kadınlarımızın eşit ve adil şartlarda korkusuzca yaşayabileceği bir dünya dileğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun! " dedi.
Hazırlanan etkinlik programında günün anlamını belirten konuşma öğretmenler ve müdür Suat Korkmaz tarafından yapıldı. Ardından kurumun müzisyen öğretmenlerinin hazırladığı müzik dinletisiyle program tamamlandi.. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadının göz yaşı insanlığın ayıbıdır
Sonraki Haber Karşıyaka son sette yıkıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?