ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar başladı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nde kurslar başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde İl ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezleri(HEM)’nce düzenlenen kurslar 11 Ocak 2021 tarihinde yeniden açıldı.

Pandemi önlemleri kapsamında 20 Kasım 2020 tarihinde ara verilerek yarım kalan kurslar tamamlanmak üzere başlarken, vatandaşların ta lepleri doğrultusunda yeni kurslarda açılabileceği bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığının kursların açılmasına yönelik izin direktifi doğrultusunda  Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO’undaki kurslar da kaldığı yerden devam ediyor. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, “11 ocak 2021 tarihi itibari ile Karşıyaka halk eğitimi merkezi kursları başladı yarım kalan kurslar kaldığı yerden devam edecek yeni kurslar Karşıyaka halkının talepleri doğrultusunda covid19 kurallarına uyularak yapılacaktır tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selçuk Yaşar Ortaokulu'nu yıkmaya başladılar
Sonraki Haber Sarıca: 23 Asist bizim için çok iyi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?