ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Kafkas Dans Ekibi iddialı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Kafkas Dans Ekibi iddialı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Kafkas Dans Ekibi iddialı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Kafkas Dans Topluluğu gösterilere hazır…

40 kişilik dans ekibi, 5 kişiden oluşan orkestrası ile iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Kafkas Dans Topluluğu 29 Ekim sonrası gösterilerine başlayacak.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, Kafkas Dans ekibini 2020 yılında kurduklarını eğitmenliğini Okan Öktem, yardımcı eğitmenliği Yunus Keser ve Mert Sergen Tavşan’ın yaptığını ifade ederek, şöyle dedi:
“ Topluluk 40 kişilik dansçı kadrosu ve 5 kişiden oluşan orkestrası ile toplam 45 kişiden oluşmaktadır. Orkestranın tamamı Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvar mezun ve öğrencilerinden oluşmakta. Orkestra elemanları Emre Solmaz: Akordion, Tuncay Ergün: Panduri, Hasan Zengin: Bas Gitar, Hakan Koçan: Doli, Serdar Kuruner: Doli ve Burak  Arslan: KaJon çalmaktadır.  Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Kafkas Dans Topluluğunun amaçlarından biri amatör ruh ile çalışıp profesyonel işlere imza atmak, Kafkas kültürü ve danslarını gelecek nesil ve kuşaklara doğru bir şekilde aktarmaktır. Kafkas kültürünü öğrenmek isteyen tüm Karşıyaka halkını derslerine bekliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’da dart çalışmaları başladı
Sonraki Haber İzmirlilerden nostaljik tramvaya tam destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?