ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim Mehteran Bölüğü'nden Buca'da harika konser

Karşıyaka Halk Eğitim Mehteran Bölüğü'nden Buca'da harika konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Mehteran Bölüğü'nden Buca'da harika konser

Karşıyaka Halk Eğitim Mehteran Bölüğü'nün Buca'daki harika konseri gönülleri feth etti.

Buca Hasanağa Bahçesinde, Amatör Spor Haftası kutlaması yapıldı. Buca Kaymakamı Mahmud Nedim Tunçer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve İlçe Protokolünün katıldığı kutlamada, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Gülnur Ölçer öncülüğünde "2071 Mehteran Bölüğü" harika bir konser verdi. 
Program Mehteran Bölüğünün de içinde bulunduğu kortej yürüyüşü ile başladı ve etkinlik alanına gelmesi ile yürüyüş sona erdi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Protokol üyelerinin konuşması ve Halk oyunlarından sonra sahneye "Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2071 Mehteran Bölüğü" sahneye çıktı. Mehteran Bölüğü birbirinden güzel eserler icra etti, izleyiciler tarafından büyük ilgi odağı oldu. Coşku ile alkışlanarak sahneden uğurlandı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nin logosu değişti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi'nde sahneye çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?