ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim, 23 Nisan Çocuk etkinliklerine renk kattı...

Karşıyaka Halk Eğitim, 23 Nisan Çocuk etkinliklerine renk kattı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim, 23 Nisan Çocuk etkinliklerine renk kattı...

Kazım Karabekir Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Çocuk Etkinlikleri coşkuyla kutlandı. ERtkinliklere Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ekipleri renk kattı.

Kazım Karabekir Ortaokulu’nda bir çok okuldan katılım sağlayan öğrencilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle kutlandı.
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Suat Korkmaz ve Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü  katılım sağladı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerin gösterileyle renkli anlara sahne olan programa Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Boncuk Yapım Atölyesi ve Seramik Atölyesiyle çocuklara eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü Yeniçeri Kostümleriyle ilgi odağı oldu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer şiir ve öyküsünü aldı, vapurla Karşıyaka’ya geçti
Sonraki Haber Zühtü Işıl, ölüm yıl dönümünde anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?