ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Hakan Kuş ile anlaştı

Karşıyaka, Hakan Kuş ile anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Hakan Kuş ile anlaştı

Transfer yasağını kaldırıp 6 yeni futbolcusuna lisans almak için görüşmeleri sürdüren Karşıyaka'da takımın eski yıldızlarından Hakan Kuş, alacağı konusunda fedakarlık yaptı.

Kulüpten alacakları transfer yasağı kapsamına girmeyen 28 yaşındaki golcü, alacağının 50 bin TL'lik kısmından feragat etti. Hakan'ın alacak dosyasının kalan parası ödenerek kapandığı öğrenildi. Yönetim Hakan için, "Hak edilmiş alacağının büyük bir kısmından feragat ederek, kulübümüz için ibraname veren eski oyuncumuz Hakan Kuş'a teşekkür ediyoruz" mesajını yayınladı.

Karşıyaka'da 2012-2021 yılları arasında kadroda bulunan Hakan Kuş, geçen sezon İskenderunspor'la play-off şampiyonluğu yaşayıp bu sezon Bursa Yıldırımspor'a transfer olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fırat Fidanlığı’nda çalışmalar başladı
Sonraki Haber Batur: Belediye Kesintileri ertelensin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?