ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka golcüyü İzmir'e getirdi 6 kişiyle yollarını ayırdı

Karşıyaka golcüyü İzmir'e getirdi 6 kişiyle yollarını ayırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka golcüyü İzmir'e getirdi 6 kişiyle yollarını ayırdı

Transfer yasağını kaldırmaya çalışıp şimdiden Çaykur Rizespor'un ilk yarıyı 2'nci Lig'de Kırşehir Belediyespor'da kiralık geçiren 22 yaşında, 1.88 boyundaki santrforu Can Muhammet Vural ve Pazarspor'dan 27 yaşındaki ön libero Fatih Ergen'le sözleşme imzalayan Karşıyaka, Yomraspor'dan golcü Fatih Taşdelen'i de İzmir'e getirdi.

Galatasaray altyapısında yetişen 25 yaşındaki Fatih, kariyerinde daha önce Eyüpspor, Beyoğlu Yeniçarşı, Sultanbeyli Bld, Osmaniyespor, Yalovaspor formalarını da giyip bu sezon 3'üncü Lig'de ilk yarıda 8 gol attı. Karşıyaka, Keçiörengücü'nden 19 yaşındaki stoper Haşim Arda Salman ve Ümraniyespor'dan 24 yaşındaki sağ kanat Tahsin Hacımustafaoğlu için girişimlerini sürdürüyor. Karşıyaka, dün hazırlık maçında Bergama Bld'yi 1-0 yenerken golü yeni transfer Can Muhammet attı.

Devre arasında kadrosunda yeniden operasyona giden Karşıyaka, yıllardır takımda forma giyen altyapı patentli ön libero Harun ve Mert'in yanı sıra sezon başında alınan yeni transferlerden Barış Sungur, Sefer ve Batuhan Demirel'le de yollarını ayırdı. Yenilerden Oğulcan, Alperen ve Okan Yılmaz'ı daha önce gözden çıkaran Karşıyaka, sezon başında 5 yıl sonra transfer yasağını açıp aldığı 12 isimden 6'sını şimdiden göndermiş oldu. Ekim ayından beri kadro dışı olan Alperen'in henüz sözleşmesini feshetmeye yanaşmadığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’da aile ve çocuk iletişimi ele alındı
Sonraki Haber Karaburun’da atıklar kaynağında ayrışıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?