ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Gölcükspor'u konuk ediyor

Karşıyaka, Gölcükspor'u konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Gölcükspor'u konuk ediyor

Misli.com 3.Lig 3.Grup'ta Karşıyaka bugün yeni teknik direktörü İbrahim Cezayir yönetimindeki ilk maçta Gölcükspor'u konuk edecek.

İzmir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 13.00'te çalacak. Yeşil-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Metin ve Fatih'in durumları maç saati netleşecek. Şampiyonluk hedeflediği ligde ilk yarıda zirveye ortak olan Karşıyaka, son 4 maçı kaybederek Play-Off barajının dışına çıktı. 3'üncü Lig'de ilk kez üst üste 4 maçtan puansız ayrılan yeşil-kırmızılı ekip, 29 puanla yedinci sıraya geriledi. 

Son galibiyetini 20 Aralık'ta Şile Yıldızspor deplasmanında alan Kaf-Kaf'ın grupta lider Somaspor'la arasında 10 puan, Play-Off hattıyla arasında ise 3 puan fark bulunuyor. Gölcükspor ise 19 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi
Sonraki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yanıt

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?