ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka galip gelememe serisini 6 yıla çıkardı

Karşıyaka galip gelememe serisini 6 yıla çıkardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka galip gelememe serisini 6 yıla çıkardı

İkinci yarının ilk sınavında iç sahada Büyükçekmece Tepecikspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka ligin 2. yarısına galibiyetle başlayamama serisini 6. yılına taşıdı. Kaf Kaf, son 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

Ligde sezon başında düşme hattına geriledikten sonra ilk yarıda üst üste 4 galibiyetlik seriyle Play-Off hattına adını yazdıran Kaf-Kaf, bu serinin ardından son 4 maçta tek galibiyetle yetinmesine rağmen ilk 5'ten çıkmadı. Yeşil-kırmızılılar, son 4 maçta Turgutluspor'a 2-1, Belediye Derincespor'a 4-2 yenilirken Ofspor'u 4-1 yenip Tepecikspor'la yenişemedi.
Büyükçekmece Tepecikspor önünde sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayamama serisini 6 yıla çıkaran İzmir temsilcisi, grupta 28 puanla 5. sırada yer alıyor.
Karşıyaka'da defansta görev yapmasına rağmen attığı kritik gollerle takımına hayat veren Cenk Özbey, yine yeşil-kırmızılıları ipten aldı. Geçen sezon ilk yarı ve ikinci yarıda oynanan Kızılcabölükspor maçları ile Kemerspor 2003 sınavında son dakikalarda sahneye çıkıp attığı gollerle takımına toplam 5 puan getiren Cenk, beraberliği sağlayan isim oldu. Bu sezon daha önce Elazığ Belediyespor maçının uzatma anlarında attığı frikik golüyle Kaf-Kaf'a 1-0'lık galibiyeti getiren tecrübeli stoper, Tepecikspor önünde rakip öndeyken 80. dakikada skoru eşitledi. Cenk, bu sezon toplam gol sayısını 4'e çıkartıp 6'şar gollü Doğukan ve Hakan'ın ardından yeşil-kırmızılıların en golcüsü oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Bornova Belediyesi’nden ''İkinci El Araç Pazarı''
Sonraki Haber Anadolu ezgileri ayakta alkışlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?