ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Eskişehirspor'u konuk ediyor

Karşıyaka, Eskişehirspor'u konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Eskişehirspor'u konuk ediyor

TFF 3.Lig 1.Grup'ta Karşıyaka bugün Eskişehirspor'u konuk edecek.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 14:00'da başlayacak. Bilet fiyatları maraton üst ve misafir tribünler 35, maraton alt 50, numaralı alt 60, VIP 150 TL olarak belirlendi. Karşıyaka taraftarları mücadeleye yoğun ilgi gösterirken, konuk Eskişehirspor taraftarlarının da maçta kendilerine ayrılan tribünü doldurmaları bekleniyor.

Grupta Karşıyaka 39 puanla haftaya zirvenin 9 puan gerisinde yedinci sırada başladı. Transfer yasağını devre arasında açarak altyapı oyuncularının kaldığı kadrosunu takviye eden Eskişehirspor, 18 puanla düşme hattından kurtulma mücadelesi veriyor. Kırmızı-siyahlılar geçen hafta Edirnespor'u deplasmanda 2-1 yenmeyi başardı. Rekabetleri 1965 yılında başlayıp sezonun ilk yarısında yıllar sonra ilk kez birbirleriyle karşılaşan iki takım İzmir'de en son 15 sene önce maç yaptı. Alsancak Stadı'nda 4 Mayıs 2008'deki son maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Bu sezonun ilk yarısında iki takım taraftarlarının yıllar sonra barışıp, dostluk örneği sergilediği Eskişehir'deki karşılaşmayı Karşıyaka 1-0 kazanmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti İl Başkanı Sürekli istifa etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?