ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka en skoreri Fatih

Karşıyaka en skoreri Fatih

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka en skoreri Fatih

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıda 17 maçta 18 gol atarak Play-Off hattı içerisindeki takımlar arasında en az skor üreten ekip olan Karşıyaka'yı ileri uçta Fatih Taşdelen sırtladı.

Yeşil-kırmızılılarda zaman zaman yedek kalıp ilk yarıda 9'u ilk 11'de olmak üzere 15 maçta şans bulan Fatih, 5 golle takımın en skorer ismi oldu. 26 yaşındaki futbolcu geçen sezon devre arasında transfer olduğu Kaf-Kaf'ta yarım sezonda attığı 8 golle yine en skorer isim olmuştu. Fatih'in ardından takımın en golcü ismi 4 golle ofansif orta saha oyuncusu Onur Kolay olurken; yeşil-kırmızılılara en büyük gol umudu olarak transfer edilen Emre Gemici ise beklentilerin uzağında kaldı ve ilk devrede sadece 3 gol atabildi. Kaf-Kaf'ta ilk yarıda Namık Barış 2, Furkan, Recep, Fatih Ergen ve Mustafa Durgun ise birer gol üretti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Vehbi Moğol'a Spora Hizmet Ödülü...
Sonraki Haber 2023

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?