ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü'nden kan bağışına büyük destek...

Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü'nden kan bağışına büyük destek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü'nden kan bağışına büyük destek...

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin organizasyonundaki kan bağışında Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü’nden büyük destek geldi…

Türk Kızılay ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü hizmet binası içerisinde kurulan alanda Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı ilgi gördü. Organizasyonunda konuşan Türk Kızılay Karşıyaka Şube başkanı Kamil Karadeniz "Türk Kızılay’ının kan hizmetleri faaliyetleri kapsamında sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanması için bugün Karşıyaka Emniyet Müdürlüğümüz ve tüm emniyet personelimiz büyük bir duyarlılık gösterdi. Burada personellerden alınacak kan bağışları sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olacak. Bugünkü etkinlikte kan bağışında bulunan başta Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır’a, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcımız Kaan Coşkun’a, Özel Harekat Şube Müdürümüz M. Gölcük’e, İlçe emniyet müdür yardımcımız Ali Fuat Arslanoğlu’a, Jandarma komutanımız Ahmet Karaman’a ve Tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Türk Kızılayı'na kendisi dahil kan bağışında bulunan emniyet mensuplarına teşekkür eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın, yaptığı açıklamada "Emniyet teşkilatımız olarak yurdumuzun savunmasında nasıl canımızı feda etmekten çekinmiyorsak milletimizin sağlığı için de Kızılay ile iş birliği içerisinde olarak kan vermeye hazırız. Bugün de Kızılay'a kan bağışında bulunmak için arkadaşlarımla birlikte buradayız. Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, jandarma ve polis teşkilatımıza Allah'tan kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftüsü Gürler, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı San'ı ziyaret etti
Sonraki Haber 18 Yaş Altı Erkek Milliler çeyrek finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?