ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Duric dosyası için taraftardan yardım bekliyor

Karşıyaka, Duric dosyası için taraftardan yardım bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Duric dosyası için taraftardan yardım bekliyor

Karşıyaka'nın puan silme cezasından son anda taksite bağlayarak kurtulduğu Duric dosyasını kapatabilmek için taraftardan yardım bekliyor... Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Bugüne kadar hep birlikte özveride bulunduk, sırada son adım var. Son FIFA dosyasını da kapatarak; emin adımlarla yürümek için, yükseliş dönemini başlatmak için şimdi #KAFKAFTekYürek  

Büyük Karşıyaka Taraftarı'nın desteği ile bugüne kadar birçok dosya kapandı. Geriye yalnızca Igor Duric kaldı. Kampanyaya ilk günden beri gösterdiğiniz gayret ile bu dosyanın da ilk taksidi ödendi. Atılacak son iki adım kaldı.

Bu dosyayı tamamen kaldırmak amacıyla aşağıda bilgileri bulunan hesaba desteğinizi göndererek daha iyi günlere doğru sağlam bir adım atmamıza katkı sağlayabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İtfaiyesi’nin dalgıçları Sarp'ı arıyor
Sonraki Haber Konak’ta mahalleler birleşiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?