ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Divan Kurulu toplandı

Karşıyaka Divan Kurulu toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Divan Kurulu toplandı

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Yönetim Kurulu toplantısı Divan Yönetim Kurulu üyeleri ve kulüp yöneticilerinin katılımı ile Selçuk Yaşar Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

KSK Divan Kurulu Başkanı Atakan Karakaplan “Yönetim Kurulu ile Divan Yönetim Kurulu müşterek toplantımızı bugün yapmış bulunuyoruz. Kulübün mali durumu detaylı olarak anlatıldı. Müzemizin bundan sonraki yönetimi ve gelişimi ile ilgili fikirlerimizi ilettik. Planlanan altyapı spor tesisi için yönetimce yürütülen ilişkiler hakkında gerekli bilgileri aldık. Mevcut tesislerimizin ise son durumları gözden geçirildi. Branşlarımızın sportif anlamdaki son durumları hakkında bilgi ve görüş alışverişi yaptık. Tüzüğümüzde yapılması gereken değişiklikler için genel kurul yapılması konusunda vardığımız fikir birliği ile sonuç olarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de başkanlar zirvesi yapıldı
Sonraki Haber Narlıdere Metrosu'nun ilk deneme seferi Nisan’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?