ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Dayanışma Platformu'ndan 22 müzisyene destek

Karşıyaka Dayanışma Platformu'ndan 22 müzisyene destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Dayanışma Platformu'ndan 22 müzisyene destek

Karşıyaka Belediyesi öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının kurduğu Karşıyaka Dayanışma Platformu ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya ve destek olmaya devam ediyor.

Pandeminin başlangıcından itibaren faaliyet gösteren Karşıyaka Dayanışma Platformu bu kez de ekonomik sıkıntı yaşayan müzisyenlere yardım eli uzattı. Müzisyenler için Dayanışma Platformu üzerinden nakit yardımda, uzaktan eğitim sürecinde teknik aksaklıklar yaşayan öğrenciler için de tablet bağışında bulundu. Dayanışma Platformu aracılığıyla, uzaktan eğitime destek olmak amacıyla 15 adet tablet bağışlayan ve pandemi döneminde ekonomik sıkıntılar yaşayan müzisyenlere toplam 15 bin 400 TL yardımda bulunan Karşıyaka Kültür ve Sanat Federasyonu. "Belediye ve sivil toplum örgütlerinin bir araya gelip halkla kucaklaştığı bu platformu destekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın yabancısı geldi...
Sonraki Haber Emine Teyzeye Konak eli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?