ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka dansa doyacak...

Karşıyaka dansa doyacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka dansa doyacak...

28 Nisan Cumartesi ve 29 Nisan Pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonunda düzenlenecek olan “BİVA 3. İDA Kupasi” dans yarışması iki gün boyunca sanatseverleri buluşturacak.

Yarışma öncesi Biva Tower'ın Bayraklı'daki satış ofisinde mini bir dans şov düzenlendi. Yarışmanın tanıtımı için gerçekleştirilen etkinlikte, İDA dansçıları Defne Çinuçev ve Okan Tunçel renkli bir performans sergiledi. İzmir Dans Atölyesi'ni 2014 yılında kurduklarını belirten Gürkan Görmez, Türkiye'de ve İzmir'de dansı sevdirmek ve yaygınlaşmasını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Bu yıl 3. kez İDA kupasını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını dile getiren Görmez, "Etkinlikte 10 ülkeden yaklaşık 500 sporcu yer alacak ve görsel bir şölen yaşanacak. 11 kişilik Musicana Band canlı müzikleriyle keyifli bir ambiyans oluşturacak. Dünya ve Türkiye sıralamalarındaki yerlerini yükseltmek amacıyla kıyasıya mücadele edecek sporcuları, 11 farklı ülkeden hakemler değerlendirecek. Etkinliğe tüm İzmir halkını bekliyoruz" diye konuştu.

İzmir Dans Atölyesi (İDA) tarafından ulusal katılımla düzenlenen İDA Kupası, bu yıl ilk kez Dünya Dans Sporları Federasyonuna bağlı uluslararası etkinlikle, muhteşem bir şölen sunacak.

Yarışmada minikler, yıldızlar, gençler, yetişkinler ve büyükler kategorilerindeki sporcular, Latin ve standart dans stillerinde yarışacak. Gala Programı ise Cumartesi ve Pazar günleri 19.00'da başlayacak. Seyirciler, Cumartesi Türkiye'nin en iyi sporcularını Pazar günü ise dünya yıldızlarını izleme fırsatı bulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel'den 12 Küçük Dev Adamlara imza...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?