ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı toplantısı yapıldı

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı toplantısı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı toplantısı yapıldı

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı olağan toplantısı İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Pandemi sonrası yapılan ilk toplantıya Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça ve Aliağa’dan katılan yeni üyelere sunumlarla denetim serbestlik ve işleyişi anlatıldı.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça ve Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri, İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Temsilcisi, Menemen Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, İzmir Barosu Başkanlığı Temsilcisi, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, Halk Bankası ve  Ziraat Bankası Karşıyaka Şubeleri Müdürleri, Türkiye Kızılay Derneği Karşıyaka Şube Başkanı, Çiğli İŞKUR Temsilcisi, Menemen Ziraat Odası Başkanı, Çigli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Temsilcisi, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Müdürü,  EBSO ve İTO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Pandemi sonrasi ilk toplantı olması ve yeni üyelerin kurula katılmış olması nedeniyle tanışma ile başlayan toplantı sunumlar ile devam etti. 

Yeni kurul üyelerinin bulunduğu toplantıda Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Orhan Kaykaç denetimli serbestliğin işleyiş ve çalışmalarını anlattı. Konuşmanın ardından eski hükümlülerin talepleri görüşüldü, talepler ilgili kurumlarca değerlendirilmesi kararlaştırıldı. 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'den örgüt zirvesi
Sonraki Haber İftar verdi sonrasında kahve dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?