ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çocuk Yuvası'ndan misafirler var...

Karşıyaka Çocuk Yuvası'ndan misafirler var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Yuvası'ndan misafirler var...

Yeter ki İyilik Olsun Derneği Yönetim Kurulu Hilton Garden İnn Otel'deki kahvaltıda, Karşıyaka Çocuk Yuvası'ndan gelen küçük misafirlerimizi ağırladı.

Haberi sosyal medyasından paylaşan ve fotoğrafları çeken gazeteci, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi, Ege Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Esat Erçetingöz şu duygularını ifade etti:
"Yeter ki İyilik Olsun Derneği Yönetim Kurulu olarak Hilton Garden İnn Otel'deki kahvaltıda, Karşıyaka Çocuk Yuvası'ndan gelen küçük misafirlerimizi ağırladık.. 
Yüzlerindeki mutluluğu görmeniz gerekirdi. Her birinin ayrı bir hikayesi var çocuklarımızın. Başkanımız Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Özlem Özdemir Yılmaz, Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Filiz Can Dağ, ben Esat Erçetingöz ve meslektaşım Serhan Şarman onları dinlerken yaşadıkları le hüzünlendik, hayalleri ile neşelendik. Geldiklerinde güleryüzle karşıladık, giderken gözyaşları ile uğurladık.
Ne mutlu ki onlar Karşıyaka Çocuk Yuvasında, ilgilerini eksik etmeyen, onları kendi çocuklarıymış gibi sahiplenen yöneticileri ve öğretmenleri var. 
Ya Hilton Garden inn Otel'in misafirperverliğine ne demeli. başta Genel Müdür Sevil Görgülü ve Şef Ahmet Yıldız ve ekibi olmak üzere tüm çalışanları adeta paralandılar çocuklar için. Çok ama çok teşekkür ediyoruz emeği geçen herkese.
Yeter ki İyilik Olsun..."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü Balatçık'ta Parkı Açtı Öğrenci Yurdunun Müjdesini Verdi
Sonraki Haber Karşıyaka ikinci devreyi evinde Eynesil ile açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?