ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çiftlikköy'de beşte beş...

Karşıyaka Çiftlikköy'de beşte beş...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çiftlikköy'de beşte beş...

Karşıyaka Kadın Voleybol takımı deplasmanda Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor'u 3-1 yendi. Karşıyaka peş peşe beşinci maçını da kazandı.

Yalova 90.Yıl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-21 kaybeden Karşıyaka, ikinci sete de iyi başlayamadı ve teknik molaya 12-8 geride gitti. Mola sonrası kendine gelen Kaf Kaf, Çiftlikköy filesi önünde daha etkili oldu ve seti 25-20 kazanarak durumu 1-1'e getirdi. 
3. sete iyi başlangıç yapan ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor teknik molaya 6 farkla 12-6 önde gitti. Karşıyaka yine mola sonrası kendine geldi ve seti lehine çevirmesini bilerek 25-21 ile skoru 2-1'e getirdi.
4. sette daha rahat ve etkili bir oyun çıkaran Karşıyaka ilk kez teknik molaya önde girdi. Skor 12-8 lehineydi. Set sonunda da skoru 25-17'ye getirip maçı 3-1 kazandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı çiçekle karşıladılar
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nde E-Randevu dönemi başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?