ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Çiçek Pazarı'nın yeri ve tarihi değişti

Karşıyaka Çiçek Pazarı'nın yeri ve tarihi değişti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çiçek Pazarı'nın yeri ve tarihi değişti

Karşıyaka Belediyesi'nin şirketlerinden Kent Aş'nin SNS Fuarcılık Organizasyon ile birlikte düzenlediği Karşıyaka Çiçek Pazarı'nın yeri ve tarihi değişti.

Daha önce Bostanlı Pazar Yerinde 28-31 Mayıs tarihlerinde açılacağı basın bülteni ile duyurulan "19. Karşıyaka Çiçek Pazarı, “Çiçek Gibi Karşıyaka” sloganıyla bu kez 1-4 Haziran tarihleri arasında Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu karşısındaki alanda yapılacak. 
Organizasyonu Kent Aş ile SNS Fuarcılık Organizasyon ile birlikte yapacak. Karşıyaka Oda Orkestrasının Kuartet Grubu ve Kent Akustik’te görev alan amatör sanatçılar ziyaretçilere müzik yapması bekleniyor.
Karşıyaka Çiçek Pazarı’na, 100’ün üzerinde çiçek üreticisi ve satıcısının katılımı bekleniyor. Sektörün lokomotifi konumunda olan SÜS-BİR, BAYÇİKOOP, ÇİÇEK-BİR gibi kooperatif ve birliklerin üyeleri de Çiçek Pazarı’nda yer alacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Benim favorim Karşıyaka!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka seride 2-1 geriye düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?