ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka CHP Kadın Kolları Başkanı da istifa etti

Karşıyaka CHP Kadın Kolları Başkanı da istifa etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka CHP Kadın Kolları Başkanı da istifa etti

CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz görevinden istifa etti.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'un ardından istifasını açıklayan CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz, İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. 
Alev İldeniz, istifasını kendi sosyal medya hesaplarından yaptı. 26 Aralık saat 14.00'de CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı yapacağını da belirten Alev İldeniz'in açıklaması şöyle:
"Uzun senelerdir görev aldığım her kademe de örgüte güvenerek yol aldım. Şimdi de çıkacağım bu  yolda her daim yanımda olacağınıza ve destek vereceğinize inancım tam. Yaklaşık 3 senedir yürüttüğüm CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı görevimden istifa ederek 2023 Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olmak için yola çıkıyorum.  Yeni bir başlangıç yaptığım o günde yanımda olmanız dileğiyle sevgiler."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç istifa etti
Sonraki Haber Korku ülkesi olduk!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?