ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı Koleji maça çıkmadı

Karşıyaka Çarşı Koleji maça çıkmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı Koleji maça çıkmadı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde galibiyetsiz son sırada yer alan Karşıyaka Çarşı Koleji, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor deplasmanına gitmedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile Karşıyaka Çarşı Koleji arasında Edremit Spor Salonu’nda oynanması gereken 14. hafta mücadelesinde Karşıyaka Çarşı Koleji sahaya çıkmadı. Ev sahibi Gürespor ile maçın hakem ve diğer görevlilerinin hazır olduğu maç saatinde Karşıya Çarşı Koleji’nin hazır olmaması nedeniyle statü gereği 15 dakika beklendikten sonra hakemler tarafından tutanaklar tutularak maçın oynanamayacağı bildirildi. Maçın sonucu ile ilgili kararı Türkiye Basketbol Federasyonu’nun verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta kesintisiz eğitim
Sonraki Haber Ben Kimim tiyatro oyununa yoğun ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?