ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan sert bildiri...

Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan sert bildiri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı Grubu'ndan sert bildiri...

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, transfer yasağını kaldıran, lige deplasman galibiyetiyle girmesine karşın daha sonraki maçlardaki başarısız sonuçlar Karşıyaka Spor Kulübü'ne gönül veren futbol severleri ve özellikle de taraftarı çileden çıkardı.

Ankara deplasmanındaki son yenilginin bardağı taşıran damla olduğunu ifade eden Karşıyaka taraftarları öfkeli. Özellikle Çarşı Grubu başarısızlık karşısında suskun kalmadı ve grup Taner Ütülerli imzasıyla sosyal medyada sert bir açıklama yaptı.
Açıklama aynen şöyle:
DERE GEÇERKEN AT DA DEĞİŞTİRİLİR , GÜZERGAH DA....
Evimizde mağlup olduğumuz seyircisiz maçta da, 10.000 e yakın taraftar önünde berabere kaldığımızda da ,kupada skordan bağımsız oyun olarak kötü olduğumuzda da görünen gerçekler bu hafta yine mağlubiyet getirdi.
Benim gördüğüm, bizim gördüğümüz yani TARAFTARIN gördüğünü görmeyen veya göz göre göre yanlışta ısrar eden kim olursa olsun; hocası oyuncusu , yöneticisi , idarecisi TARAFTARA hesap verir ve gerekiyorsa dereye varmadan at da değişir, seyiste çünkü önemli olan süvarinin gideceği hedefe varmasıdır.
Takımına moral vermek için galibiyetini görmek için seferberlik ilan edip 3.ligde 10.000 e yakın taraftar yerini almışken onları galibiyetle sevindirmek yerine umutsuzluğa itecek sonuç almak hiç bir KARŞIYAKA lı oyuncuya yakışmaz.
Kadro kurarken, oyuncu değişirken hatta taktik belirlerken kişisel bazı değerlendirmelerle yine TARAFTARIN gördüğünü görmezden gelmek KARŞIYAKA'nın hocasının hakkı olamaz.
Taraftarın teveccühü ile kongrenin oyları ile yönetici olup , TARAFTAR deplasman yollarında yeri geldiğinde canı pahasına takımının yanında olmayı düşünürken, yok Urfa da nerede güzel sıra gecesi yapılıyormuş, yok Adana deplasmanında nerede kebap rakı yapalım, yok Karadeniz deplasmanında 3 gün önce ailecek gidelim tatil yapalım demek, yıllardır görevde olup halen aynı kafa ile görev yapmaya çalışarak takımı bir üst lige çıkarma basiretini bile düşünmemek Karşıyaka'nın yöneticisinin haddi değildir.
TARAFTARIN en kıymetlisi Futbol takımının başarısı için SADECE para vererek transfer açmayı transfer yapmayı(faydası tartışılan isimler de dahil) yeterli görmek, yıllardır sabırla iyi niyetine, çabasına inandığı için icraatlarına destek veren TARAFTARININ ikaz seslerini duymazdan gelmek KARŞIYAKA Başkanının hakkı olamaz.
Daha yola yeni çıkıldı, dere(lig) çağıl çağıl akıyor hedef belli (bir üst lig) ,süvari (taraftar) korkusuz fedakar ve çilekeş o zaman başarı için gerekirse At da değişir, süvari de , güzergah da.
Bu da burada dursun...
Taner Ütüklerli
KARŞIYAKA ÇARŞI GRUBU

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aytaç Zenginer toprağa verildi
Sonraki Haber Başkan Soyer: Bu sahnede oyun hiç bitmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?