ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı: Bu çağrıya en güzel karşılığı vereceğiz

Karşıyaka Çarşı: Bu çağrıya en güzel karşılığı vereceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı: Bu çağrıya en güzel karşılığı vereceğiz

Karşıyaka Çarşı Grubu, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin çağrısına cevap verdi.

Çarşı Grubu'nun açıklaması şöyle:

"Karşıyaka taraftarına

Bu hafta deplasmanda rakibimiz ESKiŞEHiRSPOR tribünlerinden son yıllardaki en anlamlı çağrıyı aldık. Sağduyulu, samimi, gerçek bir tribün söylemi olan bu yaklaşıma saygı duyuyor ve bu haftaki maçın sadece bir lig maçı olmaktan öte tüm ülke taraftarlarına bir mesaj olacak tarihi bir maç olacağına inanıyoruz. Köklü camia kulüplerinin maalesef çoğunun liglerdeki durumu ve ekonomileri çok kötü. Bunun üzüntüsü ve yükü hep tribünlerin üzerinde.

ES-ES'li tribünlerin bu tespiti yaparak taraftarımızı misafir edeceklerini ilan etmeleri, hele hele şehrin her yerinde dostça davranılmasını taraftarlarına telkin etmeleri bir de bunu çok önemli bir maçta tevazu ile yapmalan çok ama çok kıymetli. Biz de buradan hem kendi taraftarımıza hem de Eskişehirspor taraftarına sesleniyoruz.

Bu maçta, KARŞIYAKA DELiKANLILIĞININ, EFENDiLIĞiNiN VE TARAFTARLIĞININ en güzelini, en gerçek halini ES ES'Lİ TARAFTARLARIN KAYITSIZ ŞARTSIZ TAKIM SEVGİLERİ VE ADANMIŞLIKLARI ile harmanlayarak tribünlerin çirkini güzele, kötüyü iyiye, zoru kolaya, düşmanlığı dostluğa çevirme gücünü birlikte göstereceğiz. Geçmişte bir çok takımla sahada rekabet tribünde dostluk yaparak örnek olduğumuz gibi ES-ES'li tribünler ile bu anlayışı tüm ülkeye örnek hale getirelim. Maçtan önce Eskişehirlilerle birlikte yaşatacağımız dostluk ortamını, bizlere yakışan tezahüratlar ile rekabete taşıyıp, maç sonunda da üç ihtimalden hangisi olursa olsun GERÇEK TARAFTARLIĞIN skoru degil idealleri kovalamak olduğunu gösterip ESKiŞEHIRSPOR TARAFTARININ bu degerli çağrısına en güzel karşılığı verecek ve tüm Tribünlerin değişimine Eskişehir tribünleri ile birlikte öncü olacagız inşallah.

Karşıyaka Çarşı Grubu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nden Karşıyakalı taraftarlara davet
Sonraki Haber Selanik-İzmir seferleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?