ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor, Beylikdüzü'nde kaybetti

Karşıyaka Belediyespor, Beylikdüzü'nde kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor, Beylikdüzü'nde kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi D Grubunda mücadele eden Karşıyaka Belediyespor, deplasmanda Beylikdüzü'ne yenilmekten kurtulamadı: 69-92

Beylikdüzü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 26-18 geride tamamlayan Karşıyaka ekibi, devre sonunda da 17 sayı farkla 49-32 mağlup durumdaydı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde başa baş bir oyun ortaya koyan Karşıyaka Belediyespor bu çeyrek sonunu da 65-48 geride geçti. Son çeyrekte ev sahibi Beylikdüzü Basketbol maçı bırakmadı ve 23 farkla maçı 92-69 kazandı. 9. maçında 5. yenilgisini alan Karşıyaka Belediyespor rakibiyle Karşıyaka'da oynadığı ilk maçı 4 sayı farkla 75-71 kazanmıştı. Bu durumda olası bir puan eşitliğinde ikili averajı rakibine kaptırmış oldu.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Porta 3 Sarnıç’ın temeli atıldı
Sonraki Haber Büyükşehir Dayanışma Noktaları’nı uluslararası ortak akılla geliştiriyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?