ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor basketbolda 7 oyuncu ve 2 antrenöre ceza

Karşıyaka Belediyespor basketbolda 7 oyuncu ve 2 antrenöre ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor basketbolda 7 oyuncu ve 2 antrenöre ceza

İzmir İl Spor Disiplin Kurulu, son toplantısında Karşıyaka Belediyespor Kulübü’nün alt yapısındaki 7 sporcu ve 2 antrenöre ceza verdi.

U18 Üst Klasman basketbol karşılaşmalarında İl Birincisi olan Karşıyaka Belediyespor’un U18 A Üst Klasman liginde oynayan basketbolcuları, aynı takımın U18 B erkek alt klasman takımında oynattığı gerekçesiyle idari tedbirli olarak sevk edildi.
U18 Erkekler Alt Klasman müsabakalarında oynamaması gerekirken müsabakalarda oyuncu listesinde adı geçen ve bilgileri verilen sporcular Berke Bayraktar, Ege Öztamur, Berk Soyver, Hamza Çağan Atabay, Semih Erbay, Demirkan Demir, antrenörleri Ulaş Bağcı ve Mert Aydoğan’ın 1’er maç, 2 antrenörün de 2’şer maçla cezalandırılmasına karar verildi.
Vali Hüseyin Öğütcen  Spor Salonunda oynanan Petkimspor- Karşıyaka Belediyespor U18 Erkekler Üst Klasman Final Grubu maçında hakeme yönelik sözleri nedeniyle diskalifiye edilen Karşıyaka Belediyespor sporcusu Ege Gezer’in idari tedbirli olduğu dönemde Karşıyaka Belediyespor-Bosssanspor maçında oynaması nedeniyle 2 maç, antrenörü Ulaş Balcı da 3 maç ile cezalandırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka, Konya'da mağlup
Sonraki Haber Karşıyaka 1 puana razı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?