ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi'ne yeni spor müdürü

Karşıyaka Belediyesi'ne yeni spor müdürü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'ne yeni spor müdürü

Karşıyaka Belediyesi'nde Spor İşleri Müdürü değişimine gidildi ve Berkhan Alptekin yeni Spor İşleri Müdürü oldu.

Daha önce Bornova Belediyesi'nde Spor Müdürü olarak başarılı çalışmalarda bulunan ve büyük takdir toplayan Berkhan Alptekin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge'nin isteği, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in onayıyla  İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü olmuştu.

Yaklaşık 2 yıl bu görevde spor adına güzel oluşumlara imza atan ve takdir gören Berkhan Alptekin bu kez de Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın isteği üzerine yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in oluruyla Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü olarak yer değişimine gitti.  

Önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi'nde veda töreni yapılan, çiçekler ve gözyaşları ile uğurlanan genç müdür bugün Karşıyaka'daki görevinde iş başı yaptı. Karşıyaka Belediyesi kurumsal kimliğinde de adı Spor İşleri Müdürü olarak yer aldı.

Berkhan Alptekin, Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri ve Ege Üniversitesi Yüksek Lisans mezunu, evli, 2 çocuk babası.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay döneminde Özlem Ceylan, Ozan Anakök'den sonra 3. Spor İşleri Müdürü göreve gelmiş oldu. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 5 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mozzarella Peyniri Üretim Hattı Makineleri ve Teknolojisi
Sonraki Haber ADD ve TKB Yöneticilerinden Müftü Gürler’e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?