Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, istifa eden Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Açelya Rabia Doğan’ın yerine, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın döneminde aynı görevde bulunan Ozan Anakök’ü atadı.
Ozan Anakök, spor müdürlüğü görevini Özlem Ceylan’dan devralmış almış ve daha sonra da bu görevi şimdi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Berkhan Alptekin’e devretmişti.
3. Dereceli veri hazırlama kontrol işletmeni kadrosunda 1. Derece 4. Kademesinde bulunan Ozan Anakök’ün bu görevi uhdesinde kalmak şartıyla Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğüne vekâlet edeceği iç yazışma ile açıklandı.
Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal döneminde Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü’nde 2 yılda 3. Müdür değişikliği de gerçekleşmiş oldu.
0
0
0
0
0
0
SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!